Guide til designermøbler 2018

GuideNo Comments

Der er en stigende tendens til at vi i Danmark køber designermøbler. Det er altså ikke længere nok for os danskere, at der er møbler i huset – nu skal de både se godt ud og være høj kvalitet. Der er selvfølgelig også rent praktiske og funktionelle fordele ved mange designermøbler, der for eksempel ofte har et større fokus på at være ergonomiske eller på andre måder støtter vores helbred. Det kan for eksempel være en stol, der er designet helt perfekt til de fleste rygge, eller en lampe med den rigtige farve der spreder eller koncentrerer lyset. Med de sidste nye fremskridt i lysterapi er det også noget, der bliver tænkt ind i lamperne, og med designermøbler er man helt fremme og kan drage fordel af alle de nyeste innovationer.

En klassiker der altid er værd at overveje, selv om den vel efterhånden er ved at være antik, er Ægget af Arne Jacobsen. I den sammenhæng bliver vi selvfølgelig også nødt til at nævne Svanen. Man behøver ikke have den anden bare fordi man har den ene, men uanset om man er fan er Arne Jacobsens designs eller bare samler på klassikere, så bør de begge to være på ønskelisten.

Hvis det er designerlamper du er på udkig efter, så er Louis Poulsen et oplagt bud. Det er et mærke, der længe har domineret det danske marked, så det er helt klart et sikkert valg, men hvis du er frisk på at se nærmere på noget mere unikt, så er le klint et godt valg. Deres udvalg i 2018 har indtil videre være helt og aldeles fremragende, og de er kendt for at ikke bare at designe nogle af de mest unikke og stilrene lamper, men også for kvaliteten, som er helt i tops, så man ikke behøver lede efter en ny lampe hvert andet år, fordi den gamle gik i stykker. Man kan selvfølgelig stadig skifte dem ud, når indretningen trænger til et frisk pust, men selv da er der sjældent grund til at skifte en le klint lampe ud.

Hvis du har eget kontor i hjemmet eller har mulighed for at indrette din kontor på arbejdet er det selvfølgelig vigtigt at have en ergonomisk stol, men det er bestemt også vigtigt, at bordet passer til dit arbejde. Hvis du for eksempel tilbringer meget tid foran bordet, så kan det være en fordel at skaffe et hæve- og sænkebord, som giver dig mulighed for at stå op noget af tiden, så du ikke sidder i den samme stilling hele dagen. Hvis det er en computer du bruger tid foran, så kan det være en fordel at flytte skærmen højere op end tastaturet, da du på den måde både kan have tastaturet i den rigtige højde i forhold til dine arme og skærmen i den rigtige højde til dit hoved.

About the author:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top