april 7, 2017

Fake news ødelagt din NYHEDSAPPETIT? Få troværdighed her!

FORESTIL DIG EN
VERDEN
Forestil dig en verden uden fake news, og hvor troværdighed og loyalitet er en regel i stedet for en undtagelse. Der er en stor variation, af troværdigheden, af nyheder på nettet. Der er en bred vifte af forskellige nyhedssites, der leverer de samme artikler, men med forskelligt indhold. Dette gør det udfordrende for læserne at validere troværdigheden af indholdet.

DE 3 HEDER:
TILGÆNGELIGHED
OVERSKUELIGHED
TROVÆRDIGHED

SWIZ.dk er et nyhedssite, der tilbyder en løsning, som er nemt tilgængelig og overskuelig. Brugerne hjælper aktivt med bedømme de vigtigste nyheder fra de største nyhedssites i Danmark. Der integreres en social troværdighed i løsningen, med fokus på at bygge et socialt community, der skal bidrage til en fælles forståelse af hvad, der sker i verden.

HVAD ER DET PRÆCIST VI KAN
GØRE FOR DIG?
SWIZ.dk giver brugerne et nemt og overskueligt overblik over, hvilke nyheder der trender, samt hvor troværdige de er. Som bruger af sitet indgås der i et socialt community, der hjælper andre læsere med at holde sig oplyst om, hvorvidt de skal forholde sig kritiske omkring den givne information de læser.

Fake news er blevet en trussel for det danske nyhedssamfund. I takt med, at der hvert år uddannnes flere og flere journalister, bliver kvaliteten af deres arbejde forringet. Ofte finder man på internettet nyheder, med en fangende overskift, men indholdsmæssigt slet ikke lever op til forventningerne. Disse frustrationer går ud over læserne, og kan virke meget forstyrrende.
Click-bait har sine rødder i internetfænomenet “trolling”, der kort sagt går ud på, at irritere andre mennesker så meget så muligt online, udelukkende for fornøjelsen, og et godt grins, skyld.

Hvis du har læst indholdet her på siden og stadig er i tvivl om hvad click-bait eller fake news er; Så se med her!
Få en forståelse for hvad Clickbait i virkeligheden er!

Top