Er du glad for at tegne og farvelægge?

FritidNo Comments

Det er god terapi at tegne og lægge farver på. Der findes deciderede terapimalebøger, hvor du skal farvelægge de skønneste tegninger. Det er sundt for både fantasien, motorikken og det mentale helbred, at farvelægge disse bøger. Der er mange forskellige at vælge imellem. Udvalget er stort og motivverdnerne er meget varierede. Du vil nemt kunne få en malebog, der passer til dig. Men måske vil du hellere selv tegne motiverne? Du får i hvert fald brug for tusser.

Hvis du køber Posca tusser, så er det sikker på at få nogle tusser af høj kvalitet, og med farver, der virkelig har glød og lyser op. Man kan få Posca tusser, der dækker hele paletten. Posca tusser er kvalitetstusser, som fås i både bred, medium og spids, så du kan klare både store flader og mere detaljerede områder. Der er et meget højt indhold af pigment i Posca tusser, så farverne står knivskarpt med en stor intensitet og glød.

Vidunderlig at tegne med

Posca tusser ligger godt i hånden og giver meget høj tegneglæde. Man kan tegne på stort set alle overflader med Posca tusser. Det er sjovt at tegne på glas, for eksempel, og farverne er permanente, så de er meget holdbare og lysstærke. Du kan bruge Posca tusser til at tegne og farvelægge med, de er de rigtig gode til. Men de er også gode som markere, hvis du har en tekst, hvor der er linjer, du gerne vil fremhæve.

Det er dejligt at tegne og male og udfolde sin kreativitet. Det er sundt at få fokus ud af hovedet og ned i hænderne. Det er det, der sker, når man tegner og farvelægger med Posca tusser, og det er virkelig sundt for det mentale. Mange moderne mennesker døjer med at deres hjerner konstant er på overarbejde med et have af tanker.

Kom ud af dit hoved

Man oplever derfor ofte, når man tegner, at hovedet bliver “tømt”. At der bliver renset ud i tankemylderet og kommer ro på, på øverste etage. Derfor tales der også om en terapeutisk virkning ved at tegne. Du kan jo selv prøve.

About the author:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top